İskenderun ve Dörtyol’da Narkotik Operasyon!

0
81

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği, Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Emniyet ekipleri, İskenderun ve Dörtyol’da iki kişinin evinde yaptığı aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde yakalandı.

İstihbarat Büro Amirliği görevlileri ile koordineli olarak, R.B. isimli şahsın ikamet adresinde yapılan aramada, Tetfif ibareli 2 adet hassas terazi, 5 cam kavanoz içerisinde toplamda darasız 300 Gram Esrar, Lyrıca, 300 mg ibareli 23 adet uyuşturucu hap, 3 adet captagon hap, 3 gr Metamfetamin, 2 adet ibaresiz hap, 1 Adet Zigsauer P-320 ibareli Tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör ve 50 adet 9.19 mm fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden kazanıldığı düşünülen 5.555 TL para ele geçirildi.

Dörtyol’da da İki Ev Arandı…

İskenderun NSM Grup Amirliği ve Dörtyol İstihbarat Büro Amirliği görevlileri tarafından, Dörtyol’da da bir operasyon düzenledi. Çalışmalar sonucu Dörtyol ilçesinde yapılan ikamet aramalarında, A.S. isimli şahsın ikametinde; Daralı 4,60 gr esrar, 1 adet P114 ibareli tabanca ve tabancaya ait şarjörde 7,65 mm çapında 7 adet fişek ele geçirildi.

Ayrıca A.S. isimli şahsın annesine ait olan ikamette yapılan aramada ise ayrı-ayrı iki poşet içerisine sarılı vaziyette 765 gr ve 150 gr esrar, bir adet Wigam ibareli beyaz renkli hassas terazi ele geçirildi.

Yapılan operasyonlar sonunda, A.S. isimli şahıs adli işlem yapılarak gözaltına alınırken, suç unsurlarına da el konuldu. Soruşturmaların devam ettiği öğrenildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here