İskenderun ve Defne’de Kaçak Silah Ele Geçirildi

0
19

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphelilerinin yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde Defne ve İskenderun’da yapılan operasyonlarda Kalaşnikof, Ruhsatsız Tabanca, Ruhsatsız Av Tüfeği ile şarjör ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, 23 Nisan’da İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, İskenderun’da Yıldırımtepe Mahallesinde bulunan 2 ayrı ikamette arama yaptı. İskenderun’daki adreste yapılan aramalarda; 1 adet kalaşnikof, 1 adet şarjör ile 30 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak S.K. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Defne’de Çiftlik Evi Arandı

Defne’de ise Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçlarını önlemeye yönelik yapılan çalışmalarda Dursunlu Mahallesinde bulunan bir çiftlik evinde arama yapıldı.

Arama sonunda 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet Şarjör, 1 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 15 adet Kartuş, 5 adet Fişekve 1 kök Hint Keneviri ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak da A.M. isimli bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

İskenderun ve Defne’de gerçekleştirilen operasyonlar sonunda yakalanan her iki sanık hakkında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet (SKM) suçundan adli işlem yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here