İskenderun ve Antakya’da Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

0
9

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, İskenderun genelinde yapılan asayiş uygulamalarında Süleymaniye Mahallesinde bulunan bir ikamette yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, asayiş uygulamaları çerçevesinde İskenderun’da Süleymaniye Mahallesinde bulunan bir ikamette arama gerçekleştirildi. Aramalar sonunda 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirkrn T.S.A. isimli bir şahıs gözaltına alındı.

Aranan Şüpheliler de Yakalandı

Asayiş uygulamalarında ayrıca 25 Nisan 2024 tarihinde Dumlupınar Mahallesinde meydana gelen Kasten Yaralama olayının şüphelisi Ç.B. isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı. Aramalarda; 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan A.B., Hırsızlık suçundan aranan C.Ç.,  Hakaret  İçeren Tezahürat  suçundan aranan G.D. ve Hırsızlık suçundan aranan H.S. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şüpheliler yapılan işlemlerin ardından adli mercilerce sevk edildi.

Antakya’da Tabanca ve Fişek Ele Geçirildi

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Antakya ilçesinde de aramalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta ve S.D isimli şahsın üst aramasında; 1 adet pompalı tüfek, 10 adet kartuş, 1 adet Glock marka ruhsatsız tabanca, 7 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak İ.E.Ç ve S.D. isimli şahıslar gözaltına alınırken, işlem yapılarak adli mercilere teslim edildiler. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here