İskenderun Polisi Kaçakçılığa Göz Yummuyor

0
42

İskenderun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekiplerinin kaçakçılara yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Ekipler, son bir hafta içerisinde yapılan operasyonlarda, 463 bin makaron, gümrük kaçağı sigara ve Cep Telefonu ele geçirdiler.

Edinilen bilgilere göre, İskenderun KOM Grup Amirliğinin ilk operasyonu bir araca oldu. Modern Evler Mahallesinde yapılan çalışmalarda bir araçta yapılan aramada, 460.000 adet gümrük kaçağı makaron ele geçirildi makaronlarla birlikte M.E. isimli şüpheli şahıs da yakalandı.

İskenderun KOM Grup Amirliği ekiplerinin kaçakçılık suçları kapsamında yapmış olduğu bir diğer çalışmada da şüphelenilerek durdurulan H.G ve C.G isimli şahısların yapılan üst aramasında 20 Adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.

Ekiplerin bir diğer operasyonu ise bir işyeri oldu. S.A.A.A isimli şahsın işyeri ve ikametinde yapılan aramalarda ise 680 paket gümrük kaçağı sigara, 3000 adet boş makaron ele geçirildi

Gerçekleştirilen bu operasyonlarda ekiplerce yakalanan şüpheli şahıslar M.E., H.G., C.G. ve S.A.A.A. hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here