İskenderun Polisi, Çocukları Sevinçten Uçurdu

0
323

polis günü-uçurtma1İskenderun Polisi, 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Mustafa Kemal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi bahçesinde Uçurtma Şenliği düzenledi.

Emniyet mensubu, Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası çocukları ve katılmak isteyen tüm İskenderun çocukları da şenlikte yer aldı. Gelen tüm çocuklara şapka ve Türk Bayrağı resimli uçurtma dağıtıldı. Çocukların özgürce çimler üzerinde sevinçlerini bindirip uçurduğu uçurtmalar, gökyüzünde rengarenk görüntüler oluşturdu.

polis günü-uçurtma2

Çocuklarla çocuk olup çimlerin üstünde koşan resmi sivil kıyafetli polislerde renkli görüntüler verdiler. Beyza Piliç ve Prime Mall Alışveriş Merkezi’nin sponsor olduğu Disk Jockey (DJ)’inde müzik yayını yaptığı ve çocuklara ayrıca köfte ayran dağıtılan şenliğe İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Emniyet Müdür Yardımcıları ve birim amirleri ile Üniversite yöneticileri de katıldı.

Ayrıca Yunus ve Şahin Motosiklet ekiplerince üniversite bahçesinde gezdirilen çocukların sevinci gerçekten görülmeye değerdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here