İskenderun Lisesi Velileri Bir İlke İmza Attı

0
346

iskenderun lisesi1İskenderun Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen görkemli kermeste elde edilen gelirle okulun ihtiyaçları karşılanacak. Kermese katılan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, böylesi bir etkinlikte emeği geçen öğrenci velilerine de teşekkür etti.

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Fırat ve Sabahattin Uygun’un da katıldığı kermes görülmeye değerdi. Öğrencilerin ve velilerinin evlerinde hazırladıkları pasta, börek ve yemek çeşitleri satışa çıkarıldı. Öğrencilerin ürünleri satmak için ortaya koydukları performans da takdire şayan oldu.

iskenderun lisesi4

Gerçekleşen kermes ile ilgili bilgi veren Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Semir Yazıcı; “Lise tarihinde bu kermes bir ilktir. İskenderun Liseli olmaktan gurur duyuyorum. Öğrenci velilerimizin hazırladığı bu kermese herkes gönüllü olarak katkı sağlıyor. Bundan dolayı da başta Okul Aile Birliği Başkanımız Selda Kuzu ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

iskenderun lisesi5

Düzenlenen bu kermesin güzel bir amaç için olduğunun altını çizen Kaymakam Ali İhsan Su ise; “Okul Aile Birliği bu çocuklarımızın daha güzel ortam ve imkanlarda eğitim ve öğretim görmek için kermes düzenlemiştir. O nedenle bu kermesin yüksek gelir getirmesini temenni ediyorum. Burandan elde edilecek gelir ile okulun ihtiyaçları karşılanıp, daha güzel hale getirilmesine vesile olacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here