İskenderun Kaymakamı İskender Yönden; “2021 Yılı Güzellik ve Hayır Getirsin!”

0
98

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Ülkemiz ve milletimiz açısından birçok önemli gelişmeler ve hadiselerin yaşandığı 2020 yılının geride bırakıldığı şu günlerde, yeni başlangıç yapacağımız 2021 yılının heyecan ve umudunun gönülden yaşandığını kaydeden Yönden, yeni yılın hayırlar getirmesini temenni etti.

Yüreklerimizin hep birlikte çapmasını sağlamak, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ile hep birlikte el ele, gönül gönüle vererek, zorluklar ve zorbalıkların üstesinden gelmek üzere azim ve gayret göstermek gerektiğinin altını önemle çizen Kaymakam Yönden; “Sahip olduğu sevgi, barış ve hoşgörü ikliminin verdiği huzur ve güvenle, cadde ve sokaklarda insanlarının tebessüm ederek dolaştığı güzide İlçemizde yeni bir yılı karşılamanın coşkusunu ve mutluluğunu tüm hemşerilerimizle bir kez daha yürekten paylaşıyor, yeni-yeni umutlar ve hedeflerle karşıladığımız 2021 yılının ülkemize ve bütün insanlığa güzellik ve hayır getirmesini ve toplumsal yaşantımızda daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, huzurun, sevginin ve saygının hâkim olmasını temenni ediyorum.

Güzel İlçemizde görev ifa eden tüm kamu/özel sektör yönetici ve çalışanlarının, adli ve idari erkân ile askeri erkân ve emniyet teşkilatı mensuplarının, güvenlik güçlerimizin, bölgemizde ki sanayi ve iş dünyasının dinamikleri olan işadamlarımızın, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ile kahraman gazilerimizin, siyasi parti teşkilatlarının ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, basınımızın güzide temsilcilerinin ve muhterem halkımızın yeni yılını içtenlikle kutluyor, en derin sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Yeni bir yılda, yeni-yeni güzelliklere erişebilmek temennisiyle, gönlünüzden geçenin hakkınızda hayırlı; hakkınızda hayırlı olanların gönlünüzce kabul olması dileğiyle… Güle-Güle 2020, Hoş Geldin 2021…” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here