İskenderun Gençlik Karatecileri Cumhuriyet Kupasına Hazırlanıyor

0
136

karateciler1İlçe Spor Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde “Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası” düzenliyor. Kulüpler arası müsabakaların yapılacağı Cumhuriyet Kupası, İskenderun Kapalı Spor Salonunda 26 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İskenderun Gençlik Spor Kulübü Antrenör Bünyamin Göz, 26 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan kulüpler arası Cumhuriyet Kupası Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası ile ilgili bilgi verirken; “Şampiyonaya 2001-2006 arası doğumlu sporcular katılacaklar. Farklı kategorilerde yapılacak olan şampiyonaya kulübümüz sporcularından Selin Su İnal, Meryem Sıla Özturk, Ceylan Aslan, Emre Tezcan, Özer Culha, Ahmet Ünler, Mustafa Altunal ve Mehmet Süleyman Akın olmak üzere toplam 8 kişi katılıyor. Amacımız bu milli bayramımızda ilçemizde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Kupasına farkındalık yaratmak ve iyi bir derce elde edip İskenderun’u en iyi şekilde temsil etmektir” dedi.

Karate Antrenörü Bünyamin Göz, bu organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği geçen İskenderun İlçe Spor Müdürü Ali Arıkoğlu’na da teşekkürlerini iletti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here