İskenderun Gazetesi Ailesinden Mehmet Güngör’e Ziyaret!

0
39

Öz Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı aynı zamanda Başkan adayı Mehmet Güngör’ü, İskenderun Gazetesi Ailesi olarak sendika binasında, makamında ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyarette sohbetin ana konusu da Öz Çelik-İş Sendikası Şube Başkanlık yarışı oldu.

İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, Editör Helga Terbiyeli ve Köşe Yazarlarımızdan Nuri Erdener ile birlikte gerçekleştirilen nezaket ziyareti sohbet ortamında geçti.

Yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunan Öz Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı her zaman istikrardan yana olduğuna işaret ederek; “Birinci amacım istikrarın sürmesi! Mevcudu koruyup daha iyisinin olması için mücadele edeceğiz.  İnsanları ötekileştirmeyeceğiz, birleştirmek için mücadele edeceğiz. Ben her zaman için istikrardan ve emekçiden yana tavır takındım, bundan sonra da böyle olacak. Hiçbir şekilde din dil, ırk veya mezhep ayrımı yapmadım, yapmayacağım! Sahada da büyük bir teveccüh görüyorum. Tüm emekçi kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli de Mehmet Başkanı zaten tanıdıklarını ve bildiklerini, tekrar seçilmesi halinde yine iyi işler yapacağına inandıklarını kaydetti.

Güngör’e, kendilerini samimiyetle ağırladığı için teşekkürlerini de ileten Terbiyeli; “Bu yolda kendisine başarılar diliyor, kazananın emekçi işçiler olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here