İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde Görev Dağılımı

0
473

igc yönetimi6Geçtiğimiz haftalarda Olağan Genel Kurtul toplantısı yaparak yeni yönetimini belirleyen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’nde Cumartesi  günü yapılan toplantıda görev dağılımı gerçekleştirildi.

Yapılan görev dağılımına göre; İGC Başkanı Veysel Cıncık, Başkan Vekili Hamit Saçar, Başkan Yardımcıları Sabahattin Uygun ve Selami Ergüven, Genel Sekreter Hilmi Diken, Uygulanacak Projeler  Sorumlusu Yılmaz Akpınar, Sosyal  İşler ve STK Sorumlusu Gökhan Gökpınar, Muhasip Üye Diyap Atar, Basın ve Halkla İlişkiler sorumlusu Ömer Soylu  oldu.

İGC Yönetim Kurulu, kısa dönemde yapılabilecek çalışmaları değerlendirirken, İGC’nin İnternet Sitesinin aktif hale getirilmesine de karar verdi.

Emniyet Genel Müdürü’nden İGC’ye Kutlama

Öte yandan uzun süre Hatay Valiliği görevini de yapan Emniyet Genel Müdürü Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’a bir kutlama mesajı gönderdi. Lekesiz, yazılı mesajında: “Sayın Veysel Cıncık. İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına seçilmenizden dolayı şahsınızı yürekten kutlarım. Yeni görevinizin şahsınız başta olmak üzere aileniz ve ülkemiz için hayırlı olması temennisiyle, çalışmalarınızda başarılar dilerim” açıklamalarına yer verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here