İskenderun Futbol Kulübünde 4’cü Sıra Hesapları!

0
55

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve play-off hesapları yapan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, hafta içi mesaisinde yarın yine kendisi gibi play-off mücadelesi veren Yomraspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turuncu-Mavililerin hedefi rakibini yenerek sıralamada bir üst sıraya yerleşmek!

3. Ligdeki temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, ligin 28. haftasında zorlu bir mücadeleye daha çıkacak. Turuncu-Mavili temsilcimiz, kendisi gibi 40 puanı bulunan ve 4. sırada yer alan Yomraspor’a konuk olacak. 25 Mart Perşembe günü (yarın) saat 14.00’te başlayacak olan zorlu karşılaşma Yomra İlçe Stadında oynanacak. İskenderunspor Futbol Kulübü ile Yomraspor arasındaki zorlu 90 dakikayı Hakan Ergin, Vural Gül ve Hacı Mehmet Ekmekyermez hakem üçlüsü yönetecek.

Bugüne kadar topladığı 40 puanla, bu haftaki rakibi Yomraspor’un averajla hemen arkasında bulunan Turuncu-Mavili ekip İskenderun FK, bu zorlu deplasmandan 3 puan çıkartarak hem klasmandaki yerini üst sıralara taşımak, hem de alacağı kritik galibiyetle moral depolamak istiyor.

İskenderun Futbol Kulübü 40 puanla 5. sırada yer alırken, yine 40 puanı bulunan Yomraspor ise averajla 4. sırada yer alıyor. İskenderun FK İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan karşılaşmada Büyükçekmece Tepecikspor A.Ş takımını 2-1 mağlup etmişti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here