İskenderun FK’nin Rakibi Bucaspor!

0
213

misli.com 3. Lig Play-Off’ta Finalistler Belli Oldu. Diğer Final Maçını Isparta 32 Spor, Bursa Yıldırımspor ile oynayacak…

misli.com 3. Lig’de play-off yarı final rövanş karşılaşmaları, yapılan maçlarla sona erdi. Play-Off Finali için, Bucaspor 1928-İskenderun FK ve Isparta 32 Spor-Bursa Yıldırımspor eşleşmeleri oluştu.

misli.com 2. Lig’e çıkacak son 2 takımın belirleneceği misli.com 3. Lig play-off’larda yarı final etabı zorlu mücadelelerin ardından sona erdi ve finalistler belli oldu. İlk maçta deplasmanda Malatya Yeşiilyurt Belediyespor’u 2-1 yenen Bucaspor 1928, sahasındaki maçtan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı ve finale çıktı.

Esenler Erokspor, 0-0 sona eren ilk maçın rövanşında Isparta 32’yi konuk etti. Müsabakayı 2-1 kazanan konuk takım adını finale yazdırdı. Temsilcimiz İskenderun FK ise rakibi Fethiyespor’u 1-1 biten ilk maçın ardından rövanşta da 1-0 mağlup etmiş ve bir üst tura çıktmıştı.

Bu sonuçların ardından finalde Bucaspor 1928-İskenderun ve Isparta 32-Bursa Yıldırımspor eşleşmeleri oluştu. Tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak final maçlarını kazanan ekipler, 2. Lig’e yükselecek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here