İskenderun FK, Galibiyete Kilitlendi

0
64

misli.com 3. Lig 2. Grupta play-off hesapları yapan ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, Çarşamba günü (bugün) İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Hafta boyunca Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavili ekipte Yüksel Kayaalp ile Uğur Uğur’un doğum günü kesilen pasta ile kutlanırken futbolcular ise zorlu maç öncesinde gözlerini galibiyete çevirdiler.

İskenderun FK’da Kaleci Ramazan Saklı ile Oğuzhan Erdoğan sakatlıkları, Kadir Bilimlier de kart cezalısı olması nedeniyle bugün oynanacak olan Fethiyespor maçında forma giyemeyecekler. Abdurrahman Kuyucu’nun hafif sakatlığı devam ederken, oynayıp oynamayacağı ise maç saatinde belli olacak.

Zorlu maç öncesinde bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Yusuf Tokaç; “Hedefimiz olan Play-Off yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bugün zirve yarışı yapan takımlardan Fethiyespor ile sahamızda karşılaşacağız. Zor maç olacağını biliyoruz ancak bizim hedefimize ulaşmamız için almamız gereken bir maç. Çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı buna göre yaptık. İnşallah bugün sahaya çıkarak 3 puanı alacağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here