İskenderun FK, Ceyhan Deplasmanında!

0
55

misli.com 3. Lig 2 Grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, bugün Ceyhanspor’a konuk olacak. Turuncu-Mavili ekibimiz, son haftalardaki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemek için Ceyhan deplasmanından gelip dönerek, hanesine 3 puanı yazdırmak istiyor.

İskenderun Futbol Kulübü, son haftalardaki başarılı grafiğini Ceyhan deplasmanında da sürdürmek istiyor. Grubunda play-off’lara kalma yolunda hızla ilerleyen Turuncu-Mavili temsilcimiz, bu hedef doğrultusunda bugün Ceyhan deplasmanına çıkacak. İskenderun FK ile Ceyhanspor’un karşı karşıya geleceği zorlu müsabaka, Ceyhan İlçe Stadında saat 15.00’te başlayacak. Mücadeleyi, Burak Güner, Boran Turhan ve Osman Baruk hakem üçlüsü yönetecek.

Hafta boyunca zorlu karşılaşmaya Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde hazırlanan Turuncu-Mavililer, başarılı çıkışlarını Ceyhan karşısında da sürdürmek istiyor. Üst sıralardan kopmak istemediklerini kaydeden Teknik Direktör Yusuf Tokaç; “Oyuncularıma güveniyorum. Bu haftayı da galibiyetle kapatarak play-off yolunda bir engeli daha kayıpsız atlamak istiyoruz. Vefakâr taraftarımızın yanımızda olduğunun bilinci ile mücadele edecek ve onları alacağımız galibiyetle sevindireceğiz” diye konuştu.

Özen’den Moral Yemeği

Bu önemli  karşılaşma öncesinde İskenderunlu iş adamı, Cafe M işletmecilerinden Orhan Özen, Turuncu-Mavili ekip İskenderun FK’ni teknik heyeti ve futbolcularına yemek ikramında bulunarak moral verdi. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz’ın da katıldığı yemekte ev sahipliği yapan Özen, Turuncu-Mavililere başarılar diledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here