İskenderun FK, Antalya Kampını Tamamladı

0
173

misli.com 3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderun Futbol Kulübü, ikinci yarı öncesinde Antalya Belek Limak Atlantis Oteli tesislerinde yaptığı kamp çalışmalarını tamamladı. Turuncu-Mavili ekip ligin ikinci yarısının ilk maçında Perşembe günü Halide Edip Adıvarspor’a konuk olacak.

Teknik Direktör Yusuf Tokaç nezaretinde Antalya kampındaki son çalışmasını yapan temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, ligin ikinci yarısında Perşembe günü saat 13.00’te deplasmanda oynayacağı Halide Edip Adıvarspor maçına kadar çalışmalarını İstanbul’da sürdürecek.

Abdurrahman Kuyucu ve Recep Metin ile Sözleşme İmzalandı

İskenderun Futbol Kulübü, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Abdurrahman Kuyucu’nun ardından Recep Metin ile de sözleşme imzalandı.

Turuncu-Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü, 3. Lig takımlarından 29 yaşındaki Esenler Erokspor’lu kanat oyuncusu Abdurrahman Kuyucu ile anlaşarak renklerine bağladı. Kuyucu, 2011-2014 yılları arasında 2,5 yıl İskenderunspor forması da giymişti.

Kuyucu’nun ardından, sezon başından bu yana 20 karşılaşmada Etimesgut Belediyespor forması giyen 25 yaşındaki Recep Metin de resmi imzayı attı.

Bu arada İskenderun Futbol Kulübü’nün, Süper Lig Takımlarında oynayan 20 yaşında bir futbolcu ile de kiralık olarak anlaşma zemini aradığı öğrenildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here