İskenderun FK Ali Beykoz’a Emanet!

0
232

Turuncu-Mavililer 6 Futbolcuyu Renklerine Bağladı…

TFF 3. Ligde mücadele eden temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, Teknik Direktörlüğe Ali Beykoz’u getirirken, 6 futbolcuyla da sözleşme imzaladı.

İskenderun Futbol Kulübü Başkanı Enes Ege Aygün, yapılan transferlerle ilgili yaptığı açıklamada; “Yeni sezon öncesi kulübümüzün Teknik Direktörlüğüne Ali Beykoz’u getirdik. Transfer komitemizin belirlediği 6 futbolcuyu da renklerimiz bağladık” dedi.

Beykoz’dan İlk Mesaj: “Akdeniz’in İncisi İskenderun’da Olmaktan Gurur Duyuyorum”

Turuncu-Mavili ekip, yeni sezon öncesi çalışmalarına Kızılcahamam Patalya Oteli Tesislerinde başlarken, Teknik Direktör Ali Beykoz da takımın başında çalışmalar başladı.

Çiçeği burnunda Teknik Direktör Ali Beykoz, İskenderunlulara yönelik yaptığı ilk açıklamasında; “Akdeniz’in incisi İskenderun’da olmaktan ve bu güzide camiada çalışmaktan dolayı gurur duyuyorum. Turuncu-Mavili taraftarlarımız için ekibim ile birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bu yolda bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanmaktayım. Beni ve ekibime güvenerek görev veren kulüp Başkanımız Enes Ege Aygün’e ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Her şey Turuncu Mavi sevdalıları için” diye konuştu.

Turuncu-Mavililerin yeni transferleri şöyle açıklandı; Buğra Temel (Hatayspor-22 yaşında-merkez orta saha), Engin Berk Nebioğlu (Yomraspor-20 yaşında-sol bek), Dede Çelik (Çankaya F.K. 33 yaşında-stoper), Halil İbrahim Durmuş (Şanlıurfaspor-22 yaşında-stoper), Mutlu İlengöz (Çankaya F.K-33 yaşında-sol açık). Uğur Uğur Diyarbakırspor-21 yaşında-santrafor). (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here