İskenderun Engelliler Spor Kulübü Süper Lige Yükseldi

0
181

Spor Kamuoyu, Verdiği Destekten Dolayı Suat Atasever’e Teşekkür Ederken, Başkan Atasever de şampiyonluğu sezon boyunca kendilerine destek veren İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a armağan ettiklerini kaydetti…

Türkiye Engelliler Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen 2021-2022 sezonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde mücadele eden İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol takımı, deplasmanda yapılan müsabakada İzmir temsilcisi Bornova Engelliler Tekerlekli Basketbol takımını 103-55 yendi. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Engeliler Basketbol takımı ligin bitmesine 3 hafta kala Süper Ligine çıkmayı garantiledi.

İskenderun’da spor kamuoyu, İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol takımına verdiği maddi destekten dolayı iş adamı ve kulübün başkanı Suat Atasever’e teşekkür ettiler.

Atasever; “Şampiyonluğu Hakan Bolat’a Armağan Ediyoruz”

İskenderun Engelliler Tekerlekli Basketbol takımının, ligin bitmesine 3 hafta kala Süper Lige çıkmayı garantilemesi bölgemizde sevinçle karşılandı. İskenderun Engelliler Basketbol Kulübü Başkanı Suat Atasever de; “Elde edilen bu şampiyonluğu, sezon başından bu yana her daim yanımızda olan ve verdiği destek ile bölgemizde spor’da kentin bütünleşmesini sağlayan İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a armağan ediyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here