İskenderun Emniyetinin Başarılı Operasyonları Sürüyor

0
24

İskenderun’daki Aramalarda Esrar, Metamfetamin ve Captagon Ele Geçirildi

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu, uyarıcı madde imal ve ticaretine yönelik yapılan çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.

Bu bağlamda, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 2 araç içerisinde ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda, esrar, metamfetamin ve captagon ele geçirildi. Yakalanan 8 kişi hakkında adli işlem yapılırken, içlerinden 1 şahıs cezaevine teslim edilerek tutuklandı.

6 Mayıs günü İskenderun girişinde durdurulan araç ve araç içerisinde bulunan E.B., A.K., H.A. ve S.B. isimli şahısların yapılan üst aramasında 35 gram metamfetamin ve 2 adet captagon ele geçirildi. Emniyet güçleri, 4 şahsı gözaltına aldı

Öte yandan, 8 Mayıs günü ise yine İskenderun girişinde durdurulan bir araçta ve araç içerisinde bulunan S.G., Y.D., N.B.G. ile G.G. isimli şahısların yapılan üst aramasında 18,60 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak yakalanan 4 şahıs hakkında adli işlem yapılırken, ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti’ suçundan işlem yapılan S.G. çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here