İskenderun Emniyet Müdürlüğünde Boş Yok!

0
103

İskenderun Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekipleri tarafından Uyuşturucu Madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, Esrar Maddesi, Av Tüfeği, Metamfetamin Maddesi ve Extacy Uyuşturucu Hap ele geçirildi. Yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

C.Ö. isimli şahsın Pınarbaşı Mahallesindeki ikametinde Detektör Narkotik Köpeği Arven eşliğinde yapılan aramada; 4 parça halinde Daralı 2966 gr. (Darasız 560gr.) Esrar Maddesi ile 1 Adet Av Tüfeği ele geçirilerek tahkikata başlandı.

1400 Adet Extacy Ele Geçirildi…

İskenderun NSM Grup Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada ayrıca bir araç içerisinde bulunan R.G, U.D, S.D, F.G. isimli şahıslarda 1400 adet Extacy uyuşturucu hap ele geçirildi ve şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

Öte yandan, H.G. ve B.D. isimli şüphelilerde 10 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilirken, Ö.Ç, T.Ö. ve A.Ü. isimli şahıslarda da 4,35 gram Kubar Esrar Maddesi, A.S. isimli şüpheli şahıstan 0,92 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilerek adli tahkikata başlandı.

Takoz Esrar Ele Geçirildi…

Ayrıca, Hatay NSM Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ile mücadele kapsamında H.A ve A.S isimli şahıslardan 410 gr takoz esrar maddesi ele geçirildi ve şahıslara uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan işlem yapıldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here