İskenderun DTO’da 4. Kavsak Dönemi Başladı

0
355

dto seçimleri1İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinde seçim yapıldı. Şubenin toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerde iki liste yarıştı. 172 üyenin kayıtlı olduğu DTO’daki seçimlerde, Bülent Kavsak 79 oy ile seçimi kazanan taraf oldu.

Seçimlerin ardından bir konuşma yapan 3 dönemdir başkanlık görevini yürüten ve yeniden kazanan Bülent Kavsak, tüm üyelere teşekkür ederek, “Bu seçimi odamızın tüm üyeleri, denizcilerimiz kazanmıştır. Barış ve hoşgörü ortamında geçen seçimlerimizin ardından aynı rüzgârın artarak devam ettirileceğini bilmenizi isterim” dedi.

Seçimler sonrası kazanan listede şu firma isimleri yer aldı:

Asil Üyeler; 1. Da-Ka Denizcilik Taş. Oto Gıda Tarım Teks. Ürün. Tic. LTD ŞTİ, 2. Butros Deniz ve Nakliyat A.Ş, 3. Neptün Dnz Müh Yangın Söndürme Can Salı Can Filikaları Servis, 4. Doğan Eksperlik LTD ŞTİ, 5. Ugland Denizcilik ve Ticaret LTD ŞTİ, 6. Denmar Denizcilik Nakliyat ve Tic. LTD ŞTİ, 7. MSC Gemi Acenteliği A.Ş. İskenderun Şubesi, 8. Turman Gemi Act. Dnz. Turizm İth İhr Nak İnş Petrol İşlt San ve Tic, 9. Gönem Nakliye Ticaret Komisyon LTD ŞTİ, 10. Ekmar Denizcilik ve Gemi Acenteliği A.Ş İskenderun Şubesi, 11. Kavvas Denizcilik ve Ticaret LTD ŞTİ, 12. Onur Vapur Act. Denizcilik ve Tic. LTD. ŞTİ., 13. İskenderun Gemi Act Nak ve Tic LTD ŞTİ, 14. Bilen Denizcilik Dnz. Taah. İşl Su Ürün Gemi Act İth İhr Tic LTD ŞTİ, 15. Kısmet Emel Balıkçılık Turizm İth İhr San LTD ŞTİ.

Yedek Üyeler: 1. Admir Denizcilik ve Taş. Ticaret LTD ŞTİ, 2. Medmar Denizcilik Nakliyat ve Ticaret LTD ŞTİ, 3. Küpeli Gümrükleme – Mehmet Küpeli, 4. Azim Soğutma Isıtma Dnz Turizm Taş ve Tic LTD ŞTİ, 5. Ayhan Binbay – Körfez Gemi Acenteliği, 6. Tamer Ticaret Zirai Müc İlaç Bahçe Alet İlaç ve Paz San Tic LTD ŞTİ, 7. Çağan Dalgıçlık Su Altı Hizmetleri LTD ŞTİ, 8. Parıltı Denizcilik Sanayi ve Tic LTD ŞTİ, 9. Ermar Nakliyat Dnz Gemi Act Tic San LTD ŞTİ, 10. Şark Ekspres Vapur Acentesi A.Ş İskenderun Şubesi, 11. Emre Denizcilik ve Ticaret – Murat Kaya, 12. Medbulk Denizcilik Hzm Danışmanlık Taş ve Tic LTD ŞTİ İskenderun Şubesi, 13. Semar Denizcilik ve Taş Tic LTD ŞTİ, 14. Gençler Dış Ticaret LTD ŞTİ, 15. As Denizcilik Dalgıçlık Liman Hizm Yapı İnş San LTD ŞTİ.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here