İskenderun Derbisi İskenderun Belediyespor’un…

0
66

iskenderun bldspor12Son Dakika Golüyle Güldüler!

Hatay Amatör Küme Süper Liginin 6. haftasında oynanan İskenderun derbisinin galibi, lider İskenderun Belediyespor oldu. İskenderunspor 1967 ile karşılaşan İskenderun Belediyespor, 0-0 berabere giden karşılaşmanın 89. dakikasında Kerim’in golü ile rakibini 1-0 yenerek ligdeki puanını 15 çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

İskenderun derbisi, futbol severlerin yoğun ilgisi altında oynandı. Son derece centilmence geçen maçtaki mücadele nefesleri keserken, her iki takım oyuncuları da müthiş bir performans ortaya koydu.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmada, ikinci yarıda da büyük çekişme yaşandı. Herkes maçın berabere bitmesini beklerken, İskenderun Belediyespor’lu Hakan Tümkaya’nın sağ çizgiden ceza alanına gönderdiği topu plase vuruşla gole çeviren Kerim, takımını 1-0 öne geçirdi. Maç bu skor ile son bulurken, son dakikada gelen galibiyet, İskenderun Belediyespor camiasını sevince boğdu.

Maçın ardından değerlendirme yapan İskenderun Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Kurt, alınan galibiyetten dolayı futbolcularını tebrik ederken; “Zor bir maç oldu. İskenderunspor 1967 takımını da tebrik ediyorum. Sahada centilmence mücadele ettiler ama futbol tek sonuçlu bir oyun. Bugün biz kazandık ve yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Gençlerin Geleceğini Düşünüyoruz

Sezon öncesinde kendilerine bir hedef koyduklarını söyleyen İskenderun Belediyespor 2. Başkanı Muhsin Cerrahoğlu ise; “Biz iyi bir takımız. Karakterli oyunculardan kurulu bir takım, doğru işler yaptığı zaman başarı kendiliğinden gelir. Bugün çok net gördük ki, İskenderun’da futbol ailesinin sağduyuya, saygıya ihtiyacı var. Bunu sağlaması gereken insanlar dünden daha farklı düşünmek zorundalar. Çünkü bizim İskenderunlu gençlerin geleceğini düşünmek gibi bir sorumluluğumuz var” diyerek, kendilerinin bu misyonla yollarına devam edeceklerini kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here