İskenderun Demir Çelikspor’da Kan Kaybı Sürüyor

0
109

idçspor35Stat: İskenderun 5 Temmuz

Hakemler: Serkan Önsel*, Levent Çakır**, Ramazan Kalyoncu**

İskenderun Demir Çelikspor: Gökhan*, Onur*, Mehmet*, Halil İbrahim* (Dk. 46 Mustafa Serkan*), Mustafa Soyta * (Dk.79 Edim* ), Hamza**, Salih**, Murat*, Tanju* (Dk. 42 Ömür *), Doğan**, Deniz*,

Altay: Ali Şaşsak***, Alihan***, Hüseyin***, Emrah ** (Dk 69 Tufan** ), Murat Uluç*** (Dk. 82 Saffet*), Mesut***, Selçuk***, Mehmet Budak***, Osman**, Yüksel***, Ardahan** (Dk. 46 Abdulkadir*** )

Goller: Dk. 16 Hamza Gür, (İDÇspor ) Dk. 27 Emrah, Dk. 48 Mehmet (k.k.) Dk. 84. Mesut (Altay)

Sarı Kart: Ardahan Hüseyin Osman Abdülkadir  (Altay) Deniz Pırtıl  (İDÇspor )

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden İskenderun Demir Çelikspor, ortaya koyduğu kötü futbol ve sahipsizliğin getirdiği olumsuzluklar nedeni ile ligde sondan 3. sıraya demir attı. İskenderun Demir Çelikspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Altay karşısında öne geçmesine karşın, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmanın 16. dakikasında rakip kaleye etkili bir şekilde gelen İskenderun Demir Çelikspor golü buldu. Tanju’nun orta alanda aldığı topla iki Altaylı futbolcuyu çalımladıktan sonra kaleyi karşıdan gören nokta topa sert vurdu, top savunda geri dönüp Hamza’nın önünde kaldı. Hamza’da topu bekletmeden kaleye gönderdi: 1-0. Bu golün şokunu üzerinden kısa sürede atan Altay, İDÇspor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 27. dakikasında Altay’ın sağdan Mehmet Budaklı ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda bulunan Emrah’ı gördü. Emrah, altı pasla içerisinde topu ağlarla buluşturdu: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısı da böyle tamamlandı.

Altay, ikinci yarıya hızlı ve etkili bir şekilde başladı. 48. dakikada Kadir’in sağdan altı pasa yaptığı ortada Mehmet’in ters vuruşunda, top ağlarla buluştu: 1-2. Karşılıklı atakla geçen karşılaşmanın 84. dakikasında Altay bir gol daha buldu. Abdulkadir, İDÇspor’lu futbolcuları çalımlayarak ceza alanına girer girmez topu Mesut’la buluşturdu. Mesut da topu filelere gönderdi: 1-3. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka bir gol olmayınca İskenderun Demir Çelikspor, sahadan bir kez daha boynu bükük ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here