İskenderun Belediyespor Yeni Sezona ‘Merhaba’ Dedi

0
2

Bölgemizi Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Liginde temsil eden İskenderun Belediyespor Engelliler Basketbol takımı, 2026-2027 sezona merhaba diyerek camiasıyla kucaklaştı.

Yenişehir Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerindeki kulüp binasındaki sezon açılış törenine İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu, İskenderun Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Açık, Dörtyol Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan, Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Zeynep Soylu, siyasi parti ve odaların başkan ile yöneticileri ve çok sayıdaki iş adamları katıldı.

İskenderun Kaymakamı Muhammet Önder, İskenderun Belediyespor Engelliler Basketbol takımını aldığı başarılardan mutlu olduklarını ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Akyürekoğlu ise yaptığı açıklamada; “Başkanımız Mehmet Dönmez, göreve geldiği günden bu yana Engelliler basketbol takımımıza destek olmuştur.  Belediye olarak ta destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

İskenderun Belediyespor Engelliler Basketbol takımı kulüp Başkanı Suat Atasever de törende yaptığı konuşmada; “Yeni sezon öncesi bünyemize kattığımız yeni transferlerle başarılı sonuçlar almayı hedefliyoruz. Verdikleri destekten dolayı Kaymakamımız Muhammet Önder’e, İskenderun Belediye Başkanımız Mehmet Dönmez’e, Jandarma İlçe Komutanımız Mustafa Açık’a, sponsorlarımız Atakaş ailesi, Alpaydın ailesi ve iş adamlarımıza teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here