İskenderun Belediyespor, Silopispor’a 3-1 Yenildi

0
90

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz İskenderun Belediyespor, yeni sezon öncesinde kamp yaptığı Nevşehir’de yeni sezon çalışmalarını aralıksız sürdürürken diğer taraftan özel karşılaşmalar serisine de start verdi.

Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor, Avanos Sahasında yapılan karşılaşmada Silopispor’a 3-1 mağlup oldu. Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Cengizhan Orhan, Fatih Karacadağ ile Erkan Odabaşı’nın yönettiği karşılaşmada Silopispor’un gollerini Sabir Allahguluyev, İbrahim ile Laleyev atarken, İskenderun Belediyespor’un golünü ise Muhammed Onur Demir kaydetti.

Belediyespor Tempo Artırdı

Yeni sezon öncesi Turuncu-Mavili ekibin Nevşehir Ürgüp Mustafa Oteli tesislerindeki kamp çalışmaları Teknik Direktör Mehmet Kurt, yardımcıları Zeyni Özdemir ile Kenan Kurt nezaretinde devam ederken, futbolcular ise zorlu geçen antrenmanların ardından zaman-zaman otel lobisinde bir araya gelerek hoşça sohbet ediyorlar.

Nevşehir’in Ürgüp bölgesindeki güzel manzara ortamında çalışan İskenderun Belediyespor’un futbolcularının gün geçtikçe tempo arttırmaları ve form tutmaları teknik heyeti sevindiriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here