İskenderun Belediyespor Nevşehir’de Oksijen Depoluyor

0
162

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel Tesislerinde, Teknik Direktör Mehmet Kurt nezaretinde sürdürüyor.

Teknik Direktör Mehmet Kurt, yardımcıları Zeyni Özdemir ile Kenan Kurt nezaretinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren Turuncu-Mavili ekipte futbolcuların hırslı çalışmaları dikkatlerden kaçmıyor.

“Koşan ve Mücadele Eden Bir Ekip Oluşturuyoruz”

Kamp çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İskenderun Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Kurt; “Yeni sezon öncesinde Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel tesislerinde yaptığımız kamp çalışmaları neşe içerisinde geçiyor. Tesislerde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Kamp süresince 3-4 hazırlık karşılaşması yaparak takımımızın iskeletini oluşturma çabasındayız. Yapacağımız bu özel karşılaşmalarda kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcularımıza forma giydirip eksiklerimizi de görmeyi arzuluyoruz. Amacımız çok koşan ve mücadele eden bir ekip kurmaktır. Gerekli görülmesi halinde bazı takviyelerde yapacağız” dedi.

Antrenmanlarda sık-sık futbolcularıyla da bir araya gelen Teknik Direktör Kurt; “Camiamız sizlerden başarı bekliyor. Kamp kadromuzda bulunan tüm futbolcular bizim yanımızda eşit değerdedir. Hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam. Çok çalışan Turuncu-Mavili formayı kapar. Bunan için çok çalışmanız gerekmektedir” diyerek oyuncularını motive etmeye çalışıyor.

Öte yandan, İskenderun Belediyespor, 2. etap kamp çalışmaları esnasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Silopi Belediyespor, Ladikspor ve Tekirdağspor takımları ile de birer hazırlık karşılaşması yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here