İskenderun Belediyespor Her Kulvarda İddialı!

0
287

iskenderun bldspor1Mehmet Kurt idaresindeki İskenderun Belediyespor, Hatay Amatör Küme Süper Liginde Play-Off yolunda kararlılıkla ilerliyor… Turuncu-Mavili ekip, (U-17) Liginde Şampiyon, (U-19) Liginde de şampiyonluğun en güçlü adayı… 

Hatay Amatör Küme Süper Ligi takımlarımdan olan ve Teknik Direktörlüğünü Mehmet Kurt’un yaptığı İskenderun Belediyespor’un bu sezon hızlı yükselişi spor otoriteleri tarafından yakından takip ediliyor. Ligde ilk 3 sırada yer alan İskenderun Belediyespor, Play-Off yolunda emin adımlarla ilerlerken, İskenderun bölgesindeki gençleri sahaya sürerek, bölgemizin yıldız adaylarını Türk sporuna kazandırmaya çalışan Teknik Direktör Mehmet Kurt’un talebelerinin başarısı da takdirle karşılanıyor.

Hatay Amatör Küme (U-17) Liginde mücadele eden İskenderun Belediyespor futbol takımı, ligin son haftasında Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübünü 5-0 yenerek şampiyonluk turunu attı. Turuncu-Mavili İskenderun Belediyespor U-17 takımı, ligi yenilgisiz kapatan tek takım oldu.

Hatay Amatör Küme (U-19) Liginde de şampiyon olacağına kesin gözüyle bakılan İskenderun Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında oynanan karşılaşmada Asaşspor’u 5-1 mağlup etti. (U-19) Liginde de hiç yenilgisi bulunmayan İskenderun Belediyespor, son aldığı galibiyetin ardından puanını da 36’ya çıkarttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here