İskenderun Belediyespor, Dörtyol Esnafspor’u Zorda Olsa Geçmesini Bildi

0
121

Sert ve Çekişmeli Geçen Karşılaşmada 2 Kırmızı, 10 da Sarı Kart Çıktı…

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmalarına ilimizin muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada, İskenderun Belediyespor, Dörtyol Esnafspor’u 2-1 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden M.Semih Güçlü, Osman Kozan ile Samet Arsak’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun temsilcisinin gollerini 68. dakikada Rıdvan Fındık, 70. dakikada da Osman Eroğlu atarken, Dörtyol temsilcisinin golünü ise 52. dakikada Sercan Ali Kaya (k.k.) kaydetti.

İskenderun Belediyespor ile Dörtyol Esnafspor arasındaki karşılaşma, sert ve çekişmeli geçerken, kartlar da adeta havada uçuştu. Sert geçen karşılaşmada, maçın orta hakemi Semih Güçlü, her iki takımdan 10 futbolcuya sarı kart gösterdi. Dörtyol Esnafspor’dan Yiğit Çam 64. dakikada, İskenderun Belediyespor’dan da Ömer Faruk 72. dakikada kırmızı kart gören isimler oldu.

Başkan Dingil Başarılar Diledi

İskenderun Belediyespor ile Dörtyol Esnafspor arasında oynanan bu zorlu karşılaşmayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’de izledi. Dingil, karşılaşma öncesinde maçın hakemleri M.Semih Güçlü, Osman Kozan, Samer Arsak ile takım kaptanları Emre Erkin ve İbrahim Öz’e çiçek takdim ederek başarılar diledi.

Müsabaka öncesinde İskenderun Belediyespor’un soyunma odasına girerek, futbolculara başarılar dileyen Başkan Seyfi Dingil, maç sonunda ise elde ettikleri galibiyetin ardından teknik heyet ve futbolcuları tek-tek tebrik etti.