İskenderun Belediyesi’nin İhalesine Büyük İlgi

0
56

bld-ihale katılım6Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İçin Personel Destek Hizmet Alımı İhalesine 9 Katılımcı Teklif Verdi

İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personel destek hizmet alımı ihalesi yapıldı. Belediye Brifing Salonu’nda gerçekleştirilen ihaleyi, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de izledi. İhaleye, 9 katılımcı firma teklif zarfı verdi.

İhalede yaptığı konuşmasında, tüm ihalelerin her zaman şeffaf yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Civelek, İskenderun ve halk için çalışmalar yapıldığını söyledi. Başkan Civelek; “Bu temel ilkemiz katılımcılara güven veriyor. İhalelerimiz burada olduğu gibi çok sayıda firmanın katıldığı rekabet ortamında gerçekleşiyor. Bu İskenderun’un yararınadır. İskenderun ve halkımız için çalışıyoruz. Katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Size de İskenderun’a da hayırlı olsun” dedi.

İhalede, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı. İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personel destek hizmeti alımı ihalesi, İskenderun Belediyesi tarafından açılan Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri, Kültür, Sanat ve Eğitim Merkezi, Kent Müzesinde, Sosyal Market’te ve İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda personel destek hizmet alımını içeriyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here