İskenderun Belediyesinden Yurtdışındaki Vatandaşlar İçin e-nikâh Hizmeti

0
97

bld-e nikah1İskenderun Belediyesi akıllı belediyecilik kapsamında e-nikâh sistemini kullanıma açarak yurtdışında bulunan vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. İskenderun Belediyesi resmi web sitesinde bulunan bölümden başvuru yapılabilecek.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, teknolojilik gelişmenin hizmet ayağında yaşamı kolaylaştırıcı hizmetleri tek-tek devreye soktuklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil açıklamasında; “Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın işlemlerini kolaylaştırmak için e-nikâh hizmeti devreye alınmıştır. İskenderun Belediyesi resmi web sitesinde bulunan bölümden başvuru yapabilmek için yurt dışında yaşama şartı bulunmaktadır. Özel ve belirli günlerde tarih için uğraş içerisinde olan gençlerimiz artık yorulmayacaklar. Yeni sistemiz ile nikâh işlemlerini seri bir şekilde internet ortamında yapabileceklerdir” şeklinde görüşlere yer verdi.

İskenderun Belediyesi tarafından başlatılan e-nikâh hizmeti için İskenderun Belediyesi Evlendirme Dairesi 0.326 614 79 78 numaralı hattından ayrıntılı bilgi alınabilir.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here