İskenderun Belediyesinden İlaçlama Çalışmaları!

0
23

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce haşere ve sineklere yönelik ilaçlama çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın talimatları ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri plan ve program çerçevesinde mahallelerde ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çadır kentler başta olmak üzere tüm yaşam alanlarında haşere ilaçlaması ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Konuyla ilgili İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamalarda; “Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen, Halkımızın huzurunu gözeterek, Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, mahallelerimizde programlı olarak ilaçlama çalışmaları yapılmaktadır. Şehrimiz genelinde tüm mahalle ve sokaklarımızda uçkun, larva ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlama çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Çalışmalar Devam Edecek

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise; “Hatay Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olmasına rağmen, halkımızın huzurunu gözeterek, Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince, şehrimiz genelinde tüm mahalle ve sokaklarımızda uçkun, larva ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlama çalışmalarımız kesintisiz devam edecektir. Çalışmalarımızda doğal dengeyi gözeterek, çevreye ve insan sağlığına zararsız Sağlık Bakanlığından onaylı ve standartlara uygun ürünleri tercih ederek ilaçlama yapıyoruz. Çalışmalarımız mevsim boyunca tüm mahallelerimizde etkin bir şekilde devam edecek” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here