İskenderun Belediyesi’nden Eğitim Hizmeti

0
77

bld-tercih günleriÜniversiteye hazırlanan öğrencilerin, doğru tercih ve karar almaları amacıyla, İskenderun Belediyesi tarafından Üniversite Tercih Günleri düzenlenecek. Üniversite Tercih Günleri’nin açılışı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil tarafından gerçekleştirilecek. Üniversite Tercih Fuarı, 26-27 Mayıs’ta İskenderun Belediyesi 1 Nolu Gazinosu’nda yapılacak.

Üniversiteye hazırlanan yaklaşık 30 bin öğrenciye aynı zamanda kendilerini tanımaları adına da önemli bir fırsat olacağı belirtilen etkinlikte, tercih masası devrede olacak. Türkiye’nin sayılı üniversitelerini daha yakından tanıma fırsatı bulacak öğrenciler, üniversitelerin akademisyenleri tarafından verilecek seminerlere katılarak doğru karar, doğru tercih için yardım alabilecek.

Etkinlikte, üniversiteye hazırlanan öğrencilere, kariyer planlama, doğru tercih, meslek seçimi gibi pek çok konuda akademisyenler tarafından seminer düzenlenecek.  İskenderun Üniversite Tercih Günleri ziyaretçilere 10.00-18.00 saatleri arasında açık olacak.

 Etkinlik davetiyelerinin ücretsiz olduğu, fuayelerden veya www.unitercih.com’dan online olarak temin edilebileceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here