İskenderun Belediyesinden Dolu-Dolu 19 Mayıs Etkinlikleri

0
33

İskenderun Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle kent genelinde çeşitli etkinliklere imza attı. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Doğan Restaurant&Cafe’de gençlerle buluşup sohbet etti daha sonra Tekne Turuna katılarak geleceğimizi teminatı gençlerle birlikte Balık Ekmek yedi.

Ücretsiz Tekne Turu Ve Balık Ekmek İkramına Yoğun İlgi

Etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Tosyalı; “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile belediyemize ait Doğan Restaurant&Cafe’de düzenlemiş olduğumuz “Başkan Gençlerle Buluşuyor” adlı programda kıymetli gençlerimizle bir araya geldik. Geleceğimizin teminatı çok değerli gençlerimiz ile çay, kahve eşliğinde sohbet ederek, görüş öneri ve düşüncülerini dinledik.

Yine ücretsiz olarak düzenlediğimiz tekne turu etkinliğinde değerli hemşerilerimiz ile bir araya geldik. Ücretsiz balık ekmek ve çeşitli ikramlarının yapıldığı tekne turlarında değerli hemşerilerimiz ile keyifli bir sohbet ettik” diye konuştu.

Sakarya Mahallesinde Bulunan Yüzme Havuzu Faaliyete Başladı

Öte yandan, Başkan Tosyalı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında faaliyete başlayan yüzme havuzunda da gençlerimizle bir araya geldi. Tosyalı, Yüzme Havuzunun 31 Mayıs tarihine kadar ücretsiz olarak faaliyet göstereceğini belirtti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here