İskenderun Belediyesinde Sosyal Denge Sözleşmesi Sevinci

0
181

bld-sosyal denge1Başkan Dingil; “Çalışmalarımızı İnsan Odaklı Sürdürüyoruz”

İskenderun Belediyesi ile Bem-Bir-Sen Sendikası arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı. Belediye meclis salonunda düzenlenen törene TBMM İdare amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Memur-Sen ve Bem-Bir Sen bölge temsilcileri ile İskenderun Belediyesinde görevli memurlar katıldı.

Düzenlenen törende bir konuşma yapan Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenleri kutlayarak; “Bu sözleşmenin imzalanmasında büyük katkısı olan Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e candan teşekkür ediyoruz. Bu görüşmeler süresince onurlu, kararlı ve vefalı duruş göstererek çalışmalarımıza destek olan ve mutabakat sonrasında da tebrik, teşekkür ve desteklerini ileten tüm sendika üyelerimiz ve kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

bld-sosyal denge2

Başkan Seyfi Dingil ise yaptığı konuşmada, her zaman sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek; “Bizler çalışmalarımızı insan odaklı sürdürüyoruz. Çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Bu sözleşme ile memur çalışanlarımıza yasal mevzuatlar çerçevesinde en yüksek oranda mali denge zammı gerçekleşmiş oldu. Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Milletvekili Karasayar ise Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen sendikasının önemli çalışmalara imza attığını belirterek, sözleşmenin belediyeye, sendika hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yapılan konuşmaların ardından Turbay, Başkan Seyfi Dingil ve Karasayar’a teşekkür plaketi takdim etti. Belediyede görev yapmakta olan Zeynep Kurt da Başkan Seyfi Dingil’e, Milletvekili Karasayar’a ve Turbay’a el emeği göz nuru hediye takdim etti. Ardından sosyal denge sözleşmesi imzalandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here