İskenderun Belediyesi Yeni Logosunu Arıyor

0
183

bld-logo yarışması1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesinin logosunun değişmesi için yarışma açtıklarını belirtti.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin 16 Şubat 2015 tarihine kadar belediyeye başvuruda bulunması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Seçici kurul oylaması 23 Şubat 2015 tarihinde yapılacak. Sonuçlar, İskenderun Belediyesi www.iskenderun.bel.tr web sitesinden yayınlanacaktır. Yarışmada ilk üçe girenlere çeşitli ödüller verilecektir. Yarışma ile İskenderun Belediyesi’nin logosu daha da güzelleşerek sembol bir hale gelecektir.

Mevcut logomuzun artık değişmesi gerektiğine inandık. Bu nedenle kentin simgelerini içinde barındıracak nitelikte bir logo olmasını hedefledik. Yeni logomuzun kentimize ve belediyeye yakışır özellikte olacağına inanıyoruz. Yeni belirlenecek logoda uzman bir jüri olacak. Logo ile ilgili yaptığımız çalışmanın bir diğer önemi ise yarışma ile yapılacak olmasıdır.

Bu, bizim yarışmalar ile en iyiye ulaşmak istediğimizin açık bir göstergesidir. Belediyemiz ile ilgili çalışmalarımız devam edecek. Yarışma katılım koşulları ve teknik şartnamesi www.iskenderun.bel.tr adresinde mevcuttur” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here