İskenderun Belediyesi Standı İlgi Gördü

0
214

bld-izmir fuarı1Bu yıl 3’ncüsü Yapılan “İzmir’de Hatay Günleri” Etkinliği Sona Erdi

18-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenen İzmir’de Hatay Günleri’nin 3. etkinliği sona erdi. 4 gün süren etkinlikte İskenderun Belediyesince açılan oldukça büyük ilgi gördü.

İskenderun Belediyesi’ni temsilen Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer’in katıldığı İzmir’de Hatay Günleri, İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleştirildi. İskenderun Belediyesi’nin kurduğu standın ilgiyle gezildiği fuarda Belediye standına gelen ziyaretçilere çalışmaların anlatıldığı ve İskenderun’u tanıtan CD ile dokümanlar verildi. Stantta belediye çalışmalarının afişleri de yer aldı.

bld-izmir fuarı2

Öte yandan, İskenderun Belediyesine İzmir’de Hatay Günleri’ne katılımından dolayı teşekkür plaketi de verildi. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H.Civelek adına düzenlenen teşekkür plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer aldı.

Hatay Valiliği koordinesinde düzenlenen İzmir’de Hatay Günleri etkinliğiyle, Hatay’ın yerel zenginliklerinin ortaya çıkarılması, korunması, yaşatılması, sosyal, ekonomik ve turistik bir değer haline getirilmesi için ilimizin somut ve soyut kültürünün ulusal ve uluslar arası düzeyde tanıtımının yapılmasının sağlanması amaçlandı. Hatay Günleri kapsamında çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here