İskenderun Belediyesi Ramazan Öz Taziye Evi Hizmete Açıldı

0
224

bld-taziye evi1İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentimize bir hizmet daha kazandırdı. Hayırsever iş adamı Bedrettin Öz ve kardeşlerinin babaları adına yaptırdıkları İskenderun Belediyesi Ramazan Öz Taziye Evi, dualarla hizmete açıldı.

Buluttepe Mahallesi’nde vatandaşlarımızı yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan koruyarak cenazelerinde taziyeleri kabul etmek amacıyla hayırsever Öz ailesi tarafından yaptırılan İskenderun Belediyesi Ramazan Öz Taziye Evi’nin açılış törenine İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (İTSO) Levent Hakkı Yılmaz, iş adamı Bedrettin Öz, babası Ramazan Öz ve davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Öz ailesine yaptırdıkları bu muntazam eserden dolayı teşekkür etti.

bld-taziye evi2

Ramazan Öz’ün İskenderun’da sevilen ve sayılan bir kişilik olduğunu, kendisi adına yaptırılan Taziye Evi’nden duyduğu mutluluğu dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun gelişiyor ve büyüyor. Hizmetlerimiz ardı ardına geliyor. Önümüzdeki hafta da belediyemizin arkasında yaptırdığımız parkımızın açılışını yapacağız. İskenderun’u marka şehir yapacağız. Bundan da kimsenin kuşkusu olmasın. Ben bu güzel eseri halkımıza kazandıran Öz ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, hayırlarının kabul olmasını Cenab-ı Ahlah’tan diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, taziye evinin adını taşıyan Ramazan Öz’e günün anısına plaket takdim etti. Daha sonra, İskenderun Belediyesi Ramazan Öz Taziye Evi kurdelesi kesilerek halkımızın hizmetine açıldı. Açılışın ardından Belediye Başkanı Seyfi Dingil, davetliler ile birlikte taziye evini gezdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here