İskenderun Belediyesi Kar Yağışı Sonrası Yol Açma Çalışmaları Gerçekleştirdi

0
89

İskenderun Belediyesi ekipleri kar yağışının ardından yüksek kesimlerde yol açma çalışmaları gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Suçıkağı, Kaledibi ve Akarca Mahallelerinde vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için karla mücadele çalışmalarını yürüttü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimler ve mahallelerimizde, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin kar küreme ve yol açma çalışmaları aralıksız sürdürdü. Sorumluluk alanımızdaki bölgelerde her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır” dedi.

Kar yağışının devam ettiği bölgelerde ekipler yoğun mesai çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Tosyalı; “İskenderun Belediyesi olarak yüksek kesimlerde etkili kar yağışına rağmen çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ulaşımda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması çalışıyoruz. Ekiplerimiz greyder ve kepçelerle yol açma çalışması gerçekleştirdi. Belediye olarak teyakkuz halindeyiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here