İskenderun Belediyesi Halk Sağlığı İçin Taviz Vermiyor

0
112

bld-zabıta3İskenderun Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentimiz genelindeki pastane ve dönercileri denetleyerek, kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uyguladı. Halkımızın sağlığı için devam eden bu uygulamalar vatandaşlarımız tarafından da takdir gördü.

İskenderun Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Halkımızın sağlığı açısından son derece önem arz eden bu denetimlerde İskenderun’daki tüm pastane ve dönerciler tek-tek denetlenerek, usullere uymayan işletmeleri uyarırken, hijyenik olmayanlara da tutanak tuttu. Zabıta ekipleri, denetimler esnasında gıdaların saklanma koşullarını da inceleyerek, işyeri sahiplerine yazılı ve sözlü uyarıda bulundu. Aralıksız süren denetimler esnasında Zabıta Müdürlüğü ekipleri, işyeri sahiplerine halk sağlığının ön planda olduğunu, bu konuda kurallara uymayanlara gerekli cezai işlem uygulanacağını belirttiler.

bld-zabıta4

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk sağlığının her zaman ön planda olduğunu ifade etti. Zabıta Müdürlüğü’nün denetimlerinin artarak devam edeceğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önemlidir. İskenderun Belediyesi olarak, kentimiz genelinde özellikle hijyenik kurallara uymayan işyerlerine yeni yıl öncesi bir dizi denetimler uyguluyoruz. Halkımızın sağlığı ile oynanmasına hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Esnafımızın da bu konuda duyarlı olmasını istiyoruz. Özellikle hijyen konusunda düzenli ve tertipli olmalarını istiyoruz. Daha sağlıklı bir yaşam için bu uygulamalar oldukça önem arz ediyor. Denetimlerimiz aralıksız sürecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here