İskenderun Belediyesi Ekiplerinden Olay Yerinde Kapsamlı Temizlik Çalışması

0
43

İskenderun Belediyesi ekipleri kentimizde dün gece gerçekleştirilen hain saldırı sonrasında yaşanan patlamadan zarar gören işyerlerinin ve evlerin olduğu bölgede temizlik çalışması yaptı.

Ekipler olay anından itibaren bölgeye intikal ederek Kaymakamlık ve diğer kurumlar ile işbirliği içerisinde gerekli tüm işlemleri ivedikle yerine getirdi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri patlamada da zarar gören işyerlerinin temizlik işlerine yardımcı olurken, Zabıta Müdürlüğü çevre güvenliğinin sağlanması noktasında çalışmalar yaptı.

Kültür Müdürlüğü ekipleri bölgede Türk Bayrağı dağıtımı yaparken, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri ile Ulaşım Müdürlüğü ekipleri de iş makineleri ve ekipmanlar ile patlamadan hasar gören evlerin ve esnaflara temizlik konularında yardımcı oldu.

Rabbim Milletimizi Korusun

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Bu hain kalleş saldırıdaki tek tesellimiz can kaybının olmaması. Tüm bunların yanında gerçekleştirdikleri başarılı terörle mücadele operasyonu nedeni ile kahraman güvenlik güçlerimizi tebrik ediyorum. Tüm İskenderunlu hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her daim muhafaza eylesin” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here