İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu’na Anlamlı Ödül

0
15

Ankara’da 25’cisi düzenlenen Türkiye Polifonik Korolar Şenliği’nde, İskenderun Belediyesi ‘Çocuk Korosu, Entonasyon, Homojenik ve Koro Tınısı’ dalında başarı ödülü aldı.

Koro Şefi Doğan Turgut ve Semina Turgut öncülüğünde katılan İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu, Türkiye Polifonik Korolar Şenliği’nde festivalin en önemli ödüllerinden biri olan ‘Entonasyon, Homojenik ve Koro Tınısı’ dalında üstün bir başarı sağlayarak ödül almaya hak kazandı.

Deprem nedeniyle çalışmalarına 4 ay ara veren ve koristlerin farklı illere dağılmasına rağmen üstün bir başarı elde eden İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu, festival kapsamında iki gün süre ile buluşup Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarının misafirliğinde bir araya geldiler.

Ödülü İskenderun Belediyesi Çocuk Korosu adına alan Koro Şefi Doğan Turgut; “Bu birlikteliğe öncülük eden Dr. Atilla Çağdaş Değer öğretmenimize, Türkiye Polifonik Korolar Derneği Yönetim Kurulu’nda bulunan Farut Birsen’e ve desteklerinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve ekibine teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here