İskenderun Belediyesi Araç Parkını Güçlendirmeyi Sürdürüyor

0
342

Devlet Malzeme Ofisi’nden iki adet kamyon satın alındı. İskenderun Belediyesi’nin, Devlet Malzeme Ofisi’nden aldığı 2 adet 2012 model 13 metreküp kapasiteli, damperli  Ford Cargo kamyon ile araç parkı daha da güçlendi.

29 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar 33 araç satın alınırken, bazı araçlar da tadil edilerek değerlendirildi. 2010 yılı içerisinde 1 adet modern itfaiye aracı, 5 adet motorsiklet satın alınırken, 1 adet sepetli bom ve 1 adet kaldır götür aracı tadil edildi.

2011 yılı içerisinde 6 adet pikap, 2 adet damperli kamyon, 1 adet minibüs (13+1 kişilik), 1 adet otobüs (27+1 kişilik), 3 adet iş makinası (Beko Loder ve Forklift), 1 adet cenaze nakil aracı (2 tabutlu), 1 adet motorsiklet alındı.

 2012 yılı içerisinde de 1 adet Doblo binek aracı, 4 adet pikap, 2 adet iş makinası (ekskavatör, kırıcı uç ve Beko Loder), 3 adet motorsiklet, 2 adet Ford Cargo Damperli kamyon alınarak, araç parkı güçlendi.

İskenderun Belediyesi’nin araç parkı,  alım ihalesi yapılan özellikli itfaiye aracıyla daha da güçlenecek. İskenderun Belediyesi araç parkına katılacak özellikli itfaiye aracıyla ayrıca modern ve donanımlı İtfaiye Müdürlüğü hizmet binası, geniş kapsamlı eğitimden geçirilen itfaiye ekipleri ile itfaiye’nin de hizmet kalitesi ve etkinliği daha da artacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here