İskenderun Belediyesi Araç Parkını Güçlendirmeyi Sürdürüyor

0
127

İskenderun Belediyesi, araç alımı yaparak araç parkını güçlendirmeyi sürdürüyor. İskenderun Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi’nden üç tane cenaze aracı aldı.

İskenderun Belediyesi’nin, Devlet Malzeme Ofisi’nden 2 adet 2012 model Ford Transit 350M açık tip cenaze nakil aracı, bir adet Ford Transit 350L kapalı tip cenaze aracı alımıyla araç parkı daha da güçlendi. 2012 model, Ford Transit 350L soğutuculu kapalı tip cenaze aracıyla aynı anda dört cenaze, 2012 model Ford Transit 350M soğutuculu açık tip cenaze nakil aracıyla ise,  aynı zamanda iki cenaze taşınabilecek.

İskenderun Belediyesi, halkımıza daha etkin ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, araç alımı yaparak araç parkını güçlendirdi. 29 Mart 2009 tarihinden bugüne kadar 36 araç satın alınırken, bazı araçlar da tadil edilerek değerlendirildi.

Alım ihalesi yapılan, İskenderun ilçe sınırları içerisinde ve çevre alanlar üzerinde meydana gelebilecek olası yangınlara ve acil durumlara müdahale edebilmek amacıyla 45 metre yüksekliğe sahip, araç üstü teleskopik eklem bom’lu, merdivenli, hidrolik platformlu özellikli itfaiye aracı ile araç parkı daha da güçlenecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here