İskenderun Belediye Meclisi Toplandı

0
87

bld-meclis toplantısı (44)Yedek Divan Kâtipliğine Hakan Ilgın Seçildi

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere dün Belediye Meclis Salonunda toplandı. Gündem maddelerine geçilmeden önce İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in teklifi ile son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarında şehit olan aziz şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündemin 1. maddesinde yer alan Yedek Divan Kâtipliği seçimine geçildi. Gizli oylama ile yapılan seçimlerde CHP Meclis üyesi Hakan Ilgın yapılan oylama neticesinde Belediye Meclisi Yedek Divan Kâtibi üyesi olarak seçildi.

bld-meclis toplantısı (45)

Gündemin 2. maddesi İlaçlama ekibi ile temizlik işini yapan personellerin nakliyesinde kullanılmak üzere 2 adet sıfır minibüsün alınması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğü teklifi komisyona sevk edildi.

Gündemin 3. maddesi Şevre mıntıkası 632 ada 1 parselde yapılaşma koşulları değişmeden yan bahçe mesafesinin 3,5 metreye indirilmesine yönelik çizilen 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi oybirliği ile imar komisyonuna sevk edildi. Daha sonra yapılan oylamalarda gündem maddeleri oy birliği ile komisyonlara sevk edildi. Belediye Meclisi Eylül ayı oturumuna Perşembe günü saat 14.00’da devam edecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here