İskenderun, Başkentte Hatay Günleri’nde Yoğun İlgi Gördü

0
85

hatay-gunleri11Hatay’ın hem ulusal hem de uluslararası alanda tanınırlığını sağlamaya yönelik olarak bu yıl 5.’si düzenlenen ‘Başkentte Hatay Günleri’, Atatürk Kültür Merkezinde sona erdi. Başkentte Hatay Günlerinin İskenderun Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

İskenderun Belediyesi standına gelen ziyaretçilere çeşitli ikramlar yapılırken İskenderun hakkında genel bilgiler verildi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada; “İskenderun’umuzun tanıtımına büyük önem veriyoruz. Kentimizin güzelliklerini sergilemek için ve şehrimizi daha iyi tanıtalım düşüncesiyle böyle bir organizasyonda yer aldık. Hatay Günlerine yerli yabancı birçok ziyaretçi geldi. Hatay günlerine gelen vatandaşlar İskenderun’u merak ediyordu. Bizlerde gelen konukları kentimize davet ederek misafirlerimize içerisinde tanıtım cd’si broşür, kitapçık, belediyemizin faaliyetlerini anlatan dergi ve çeşitli hediyeler bulunan çantamızı takdim ettik” dedi.

hatay-gunleri12

İskenderun Huzur, Barış ve Kardeşliğin Şehridir

İskenderun’un huzur, barış ve kardeşliğin simge kenti olduğunu ifade eden Başkan Seyfi Dingil; “İskenderun’daki bu kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyoruz. Şu an Dünyanın en büyük ihtiyaç duyduğu barış ve huzur ortamı İskenderun’da var. Gelsinler kentimizi görsünler. En büyük zenginliğimiz işte budur. Sanayi, turizm, deniz doğal güzellikler bunlarda ayrı bir güzellik. Bütün bunları birleştirdiğimizde insanları buralara çekebilirsek inanılmazları gerçekleştirebiliriz. Tek amacımız budur” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here