İskenderun Başkentte En İyi Şekilde Tanıtılıyor

0
109

hatay-gunleri8İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “İskenderun Her Anlamda Farkını Gösteriyor

Bu yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezinde 5.’si düzenlenen Hatay Günleri etkinliklerinde İskenderun Belediyesi kentimizi en iyi şekilde tanıtıyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Hatay Günleri etkinlikleri kapsamında İskenderun standına gelen ziyaretçilerle tek tek ilgilenerek herkesi İskenderun’u görmeye davet ediyor.

hatay-gunleri9

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, tanıtıma her zaman önem verdiklerini belirterek; “İskenderun tarihi, kültürel ve coğrafi olarak çok önemli bir kenttir. İçerisinde birçok zenginliği barındırır. Hatay günlerinde İskenderun insanın sıcaklığını, misafirperverliğini burada sergilemeye çalışıyoruz. İskenderun Başkentte en iyi şekilde tanıtılıyor. Etkinliklere katılım yoğun geçiyor” dedi.

hatay-gunleri10

Düzenlenen etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Gelişen, değişen bir kent olan İskenderun her anlamda farkını gösteriyor. Ziyaretçiler büyük bir ilgi gösteriyor. Bundan sonrada İskenderun’umuzu en iyi şekilde tanıtmaya her platformda devam edeceğiz. İskenderun Doğu Akdeniz’in bir incisidir. İskenderun’u gelecek kuşaklara bilinen güzellikleri ile taşıma konusunda kararlıyız. Standımız Pazar gününe kadar açık kalacak. Herkesi İskenderun’un güzelliklerini görmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here