İskenderun Anadolu Lisesi Yine Şampiyon!

0
1165

iskenderun anadolu lisesi3Liseler Arası Türkiye Futbol Şampiyonasının Hatay finalinde Antakya Atatürk Teknik Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşan İskenderun Anadolu Lisesi, rakibini 1-0 yenerek, il birinciliği elde etti.  Bu başarının ardından İskenderun Lisesi Mezunları Derneği tarafından dün okulda futbolculara baklava ikram edildi.

Önceki gün Antakya Atatürk Stadında İskenderun Anadolu Lisesi ile Antakya Atatürk Teknik Endüstri Meslek Lisesi il birinciliği için karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısında atılan tek golle rakibini yenmeyi başaran İskenderun Anadolu Lisesi, il birincisi oldu ve gruplarda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

iskenderun anadolu lisesi4

Karşılaşmada Antakyalı öğrencilerin tutumu büyük tepkilere neden olurken, İskenderunlu öğrencilerin bulunduğu bölgeye atılan yabancı maddeler sonunda bir öğrencinin başı yarıldı, bir öğrencinin de parmağı incindi. Ayrıca futbolculara ve teknik heyete ağza alınmayacak sözler söylenmesine yetkililerin de sessiz kalmalarına da bir anlam verilmedi.

İl birinciliği ile kentte dönen İskenderun Anadolu Lisesi Futbol takımına dün de İskenderun Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Çiğdem Cengizhan ve yönetim kurulu futbolculara baklava ikram etti.

iskenderun anadolu lisesi5

Kulüp Doktoru Ergün Tan’ın da hazır bulunduğu etkinlikte konuşan Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli; “Şampiyon olmak güzel bir şeydir. Çok mutluyum, emeği geçen tüm öğrencilerimi kutluyorum. Bu elde ettiğimiz şampiyonluğun bizim için ayrı bir önemi vardır. Haksızlığın karşısında bizim yanımızda her zaman olan İskenderun basınına teşekkür ediyorum. Bu noktaya gelene kadar yaşanan olaylardan dolayı sitemim var. Makamını boşunu dolduranlar var. İskenderun sevdalılarına sesleniyorum; İskenderun’un hakkını lafta değil, alın terini çalmak isteyenlere tavır koyarak korumalıyız, tepkimizi göstermeliyiz” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli, Okul Müdürü Ali Kurucu’nun kent dışında seminerde olduğundan dolayı şampiyonluk kutlamasının 14 Nisan günü okulda yapılacağını da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here