İskenderun Anadolu Lisesi Penaltılarla Veda Etti

0
407

iskenderun anadolu lisesi10Türkiye Liseler arası Futbol Şampiyonasının grup maçlarında ilimizi temsil eden İskenderun Anadolu Lisesi, finalde Adana temsilcisi olan Ahmet Kurttepe Lisesi ile karşılaştı. Golsüz biten final maçının uzatma dakikalarında da gol olmayınca karşılaşmada penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında temsilcimiz İskenderun Anadolu Lisesi rakibine üstünlük sağlayamayınca şampiyonaya veda etti.

Antakya Nazım Koka spor tesislerinde gerçekleştirilen bölge elemeleri grup maçlarında ilimizi başarı ile temsil eden İskenderun Anadolu Lisesi, ilk iki karşılaşmayı da çok rahat bir şekilde geçti. Grup finalinde temsilcimiz Ahmet Kurttepe Lisesi ile karşılaştı. Kıran kırana geçen bir mücadele sonunda her iki takımda fileleri havalandıramayınca maç uzatmalara gitti. Uzatmada da gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına geçildi.

Ahmet Kurttepe Lisesinin kullandığı ilk penaltı atışını İskenderun lisesinin başarılı bir oyun ortaya koyan ve dikkatleri üzerine çeken file bekçisi Halim Sapmaz gole izin vermedi. Ancak İskenderun Lisesi oyuncuları da iki penaltı kaçırınca şampiyonaya veda etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here