İSDEMİR’e En Çok İthalat Vergisi Ödeyen Firma Ödülü

0
76

isdemir'e ödülİSDEMİR, 2012 yılında en çok ithalat vergisi ödeyen firma oldu. İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan ödülü Mersin’de gerçekleştirilen bir törenle aldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının ‘Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’nün tanıtımının yapıldığı tören Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirildi. ‘Kolay Ticaret Büyük Türkiye’ sloganı ile düzenlenen tören programına, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Bakanlık Yetkilileri, Bölge Milletvekillerinin yanı sıra İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan’da katıldı.

Uluslar arası ticaret zincirinde güvenliğin sağlanması amacıyla hayata geçirilen projenin tanıtımının yapıldığı törende İSDEMİR, 2012 yılında en çok ithalat vergisi ödeyen firma ödülüne layık görüldü. Ödülü İSDEMİR Genel Müdürü Recep Özhan, AKP Mersin Bölge Milletvekili Nebi Bozkurt’un elinden aldı.

Yazıcı; “Gümrük İşlemlerinizi Kendi Tesislerinizde Yapacaksınız”

Tören programında bir konuşma yapan Ticaret ve Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı; “Hayata geçireceğimiz bu proje ile kuyrukların olmadığı, rekabet gücü yüksek, daha iyiyi daha ucuza ve hızlı teslim edebilen ihracatçılarımızın oluştuğu bir Türkiye hayalimizi daha gerçeğe dönüştürüyoruz. Artık ihracatçılarımız kendi gümrük işlemlerini yine kendi tesislerinde gerçekleştirerek Türkiye ekonomisini 2023’e taşıyan lokomotifler olacaktır” dedi.

İSDEMİR, Bir Dünya Şirketi!

Gerçekleştirdiği yatırım hamleleri ve gerek Türkiye gerekse Bölge ekonomisine verdiği katkı ile göz dolduran İSDEMİR, adımlarını daha hızlı atarak, yeni teknolojiler kullanan, geleceği şekillendiren ve paydaşlarına olan sorumluluklarını yerine getiren bir Dünya şirketi olma yolunda ilerliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here