İsdemir Derneğinden Hissedarlarına Müjde

0
180

isçeid açıklama (15)İSDEMİR Dernek Başkanı Bayram Özarslan, hissedarlara, İSDEMİR A.Ş tarafından 15.01.2015 tarihinde SPK’ya bildirilen duyuru ile hisselerin borsada işlem görme kararı alındığının resmen bildirildiğini müjdeledi.

Hissedarlara finans kuruluşlarına kayıt yaptırma yönünde uyarılarda bulunan Özarslan; “Bu karar sonrası İSDEMİR A.Ş’nin borsa Maddi değer tespiti için en kısa süre içerisinde SPK tarafından Değer tespit şirketi görevlendirilecek ve fiyat belirlenmesiyle o fiyat üzerinden Hisselerimiz borsada alınır-satılır hale gelecektir. Bu süre tahminen 2 aydır.

Dernek olarak; Hissedarlarımızı Hisselerini Borsa da alma satma işlemlerinde zorunlu olan aracı Finans kuruluşları konusunda uyarmak istiyoruz. Şöyle ki; Bu kuruluşlar Hisselerimizin borsa da işlem haberini duyunca her alış-satış da % 02 komisyon alma için müşteri kapma yarışına girmiştir. Sizlere mesajlar atarak kendilerini tercih etmenizi istemektedirler.

Dernek olarak diyoruz ki; Hisselerimiz 2 ay içerisinde borsada işleme başlayana kadar hiçbir finans kuruluşuna kayıt yaptırmayın. Derneğin görüşüp daha az komisyon ve güvenceli bir finans şirketinin tespitiyle bu şirkette toplu hareket etmek menfaatimizedir. Derneğimiz en kısa süre içerisinde gerek bürosunda gerekse bölgemizin muhtelif yerlerinde toplu toplantılar yaparak hissedarları bilgilendirecek ve katılımcı hissedarların görüşünü alacaktır.

Buradan İSDEMİR A.Ş, Çelik-İş-Türk Metal İş ve Vakıf Yönetimine de seslenmek istiyoruz; Lütfen sesiniz çıksın ve son gelişmelerle ilgili Hissedarlara bizim gibi bazı açıklamalar yapınız. Bu uygulamayla tahminen 150 milyon TL civarında sıcak bir paranın piyasaya yansıyarak Bölge ticaretinin canlanacağı hususunda da halkımıza ve esnafımıza müjde veriyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here