İremce Hobi Evi Tarafından Açılan Sergi Büyük İlgi Gördü!

0
344

iremce sergi1İremce Hobi Evi Sahibi Sevinç Ersözlü, 8 öğrencisi ile birlikte altı ayda hazırladıkları 150’nin üzerinde, çoğunluğu ahşap ve obje boyama ürünlerinden oluşan bir sergi açtı. İskenderun Prime Mall Alışveriş merkezinde açılan el emeği sergisi büyük ilgi gördü. Sergilenen ürünlerin başka bir yerde eşi olmadığının altını çizen Ersözlü, ahşap boyamada İskenderun’a ayrı bir renk getirdiğini belirtti.

iremce sergi2

Hafta içerisinde AVM sergi salonunda İremce Hobi Evi Sahibi Sevinç Ersözlü ile 8 öğrencisinin ortaklaşa açtığı sergi ilgi gördü. Türk Kadınlar Derneği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer’in de hayranlıkla gezdiği sergide bulunan eserlerin başka bir yerde eşi olmadığını söyleyen Sevinç Ersözlü; “Ben sınıf öğretmeniydim, emekli oldum ama bu tür hobiler benim hayatımdı. Renkler benim yaşam tarzımdı. Bu nedenle İskenderun’da bir hobi evi kurdum. Nu hobi evimizde, evdeki her türlü işe yaramayan objeleri renklendirerek değerlendiriyoruz. Kısaca kullanılmayan eşyaları yeniden canlandırıyoruz. Yapılan ürünleri başka bir yerde bulamazsınız. Çünkü bunları ben kendim tasarlayıp, çizip, özel olarak kestiriyorum. Ahşap boyamada İskenderun’a ayrı bir renk getirdiğimi düşünüyorum. Bu sergideki eserler de kendi hayal gücümü kullanarak ortaya çıkan eserlerdir” dedi.

Hobi evinde eğitim öğren 8 öğrencisi ile birlikte altı aylık emeğin ürünlerini sergilediklerini söyleyen Ersözlü, sergisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here